vasario 05, 2018

Prekyba gražiausiomis nuotraukomis

Per keletą metų esu sukaupęs labai didelį kiekį fotografijų. Daug jų, kaip manau, nėra vertos dėmesio, kadangi fotografuotos trumpųjų išvyktų į kitas Lietuvos gyvenvietes metu nuolatos skubant, nekreipiant didelio dėmesio į jų kokybę. Jų fotografavimo metu atsižvelgiama tik į tai, ar nuotraukoje užfiksuotas reikalingas elementas, pavyzdžiui, svarbus pastatas, bet mažiau - į pačių nuotraukų išpildymą.

Tačiau yra kita asmeninių fotografijų kategorija - tai nuotraukos, darytos atsakingai, parenkant tinkamus nustatymus, fokusavimą, ieškant rakursų. Šiais nuotraukas visuomet laikiau atskirai, kaip vertesnes dėmesio. Ir nors ir nesitikiu kažko ypatingo, visuomet norėjau turėti vietą, kur šias nuotraukas galėtų įsigyti bet kas, norintis iliustruoti jomis vieną ar kitą darbą, kūrinį ar ką dar ką nors, kur nuotraukų reikia. Tad nuo dabar atidarau Shutterstock galeriją, į kurią ir kelsiu gražiausias asmenines nuotraukas. Kol kas jų bus nedaug, tačiau jau greitai tikiuosi perkratyti turimus archyvus ir stipriai papildyti įkeltų fotografijų kiekį.

Mano Shutterstock paskyrą rasite ČIA. Primenu, kad dėl nuotraukų naudojimo komerciniais tikslais taip pat galite tartis el. paštu foto@bernex.lt, o nekomerciniais (pavyzdžiui, edukaciniais) tikslais naudojant vaizdus tuo pačiu el. paštu prašau pranešti, kur ir kokios užfiksuotos akimirkos bus naudojamos.

Rašyti komentarą

Publikuodami komentarą sutinkate, kad sistemoje bus išsaugoti šie Jūsų nurodyti duomenys: vardas, el. pašto adresas (nebus rodomas viešai) ir komentaro turinys. Plačiau apie komenavimo taisykles ir privatumą